English French German Russian Serbian Spanish

Translation

Περιήγηση ξενοδοχείου

Marmari-hotel-thea

Με ξεναγό το Θέα Hotel ανακαλύψτε τους Τοπικούς Προορισμούς Αναψυχής και Δραστηριοτήτων. Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά, να χαράξουμε μαζί διαδρομές και να σας δώσουμε χρήσιμες πληροφορίες, για την ευρύτερη Περιοχή του Μαρμαρίου, της «Νότιας-Εύβοιας».

Συστάσεις

Οι σύγχρονες ανέσεις και η ζεστή του ατμόσφαιρα είναι αυτά που κάνουν το ξενοδοχείο Θέα, στο Μαρμάρι, το ιδανικό μέρος για ξεκούραση και αναψυχή.

- Νίκος Λίζος, Αθήνα

Αγαπητοί μας φίλοι,
δεδομένης της ιδιαίτερης κατάστασης με τoν COVID–19, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με τα δραστικά μέτρα που λαμβάνει το Hotel Thea, για την προστασία της υγείας των επισκεπτών, καθώς και των εργαζομένων μας. Τα μέτρα στοχεύουν σε ασφαλείς και ξέγνοιαστες διακοπές με υψηλά πρότυπα υγιεινής, καθώς προωθούνται αξιόλογες οργανωτικές αλλαγές. Το σχέδιο περιλαμβάνει επίσης εντατική εκπαίδευση των εργαζομένων, ώστε να συμμορφωθούν με όλες τις απαιτήσεις που επιβάλει η νέα αυτή κατάσταση.

Οργάνωση ξενοδοχείου
• Επιλέχθηκε εξωτερικός σύμβουλος για τη δημιουργία σχεδίων υγειονομικού περιεχομένου και πιστοποίησης της διαδικασίας αυτής από εξωτερικούς ελεγκτές (έγκριτη εταιρεία πιστοποιήσεων). Ο εξωτερικός σύμβουλος θα δημιουργήσει σχεδία έκτακτης ανάγκης, καθώς και καθημερινά πρωτόκολλα υγιεινής και θα ορίσει ομάδα διαχείρισης κρίσης για τη γρήγορη αντιμετώπιση ύποπτων κρουσμάτων.
• Online check in: Οι πελάτες μας θα μπορούν να κάνουν check in νωρίτερα από την προγραμματισμένη άφιξη, απαντώντας στο e-mail που θα τους αποστέλλεται με την παράκληση να συμπληρώσουν τα υποχρεωτικά τους στοιχεία. Έτσι, το check in θα γίνεται σε μεγάλο βαθμό χωρίς επαφή και ουσιαστικά με την επίδειξη μόνον της ταυτότητας ή διαβατηρίου στην άφιξη, μειώνοντας αισθητά τον χρόνο παραμονής του πελάτη στη reception.
• Fast check out: Θα γίνεται καταρχάς τηλεφωνικώς, λίγο πριν την αναχώρηση του πελάτη, ενώ νωρίτερα ο πελάτης θα έχει παραλάβει την εκτύπωση του λογαριασμού του για την αρχική ενημέρωση του. Με αυτήν τη διαδικασία μειώνεται ο χρόνος που βρίσκεται στο χώρο της reception, αφού πλέον επισκέπτεται τη ρεσεψιόν για να προχωρήσει στην οριστική εξόφληση του λογαριασμού του.
• Προωθείται από την επιχείρησή μας η εξόφληση των λογαριασμών με πιστωτική κάρτα και όσο το δυνατόν η αποφυγή των μετρητών.
• Παραλαβή εμπορευμάτων με βάση τα πρωτόκολλα HACCP και επιπλέον ψεκασμός με την παραλαβή των εμπορευματοκιβωτίων για την απολύμανση τους.
• Εφαρμογή Plexi Glass στα περισσότερα σημεία πωλήσεων για την παρεμπόδιση διασποράς των σωματιδίων και εξάπλωσης του Ιού.
• Έλεγχος αποστάσεων: Όλοι οι εργαζόμενοι του ξενοδοχείου θα εφαρμόζουν αποστάσεις 1,5 έως 2 μέτρων μεταξύ τους, αλλά και από τους επισκέπτες μας.
• Απαγορεύεται η είσοδος στο ξενοδοχείο σε τρίτους.
• Το προσωπικό του ξενοδοχείου θα εργάζεται σε σταθερές ομάδες για να είναι σε θέση να διαχειρίζεται τυχόν αλυσίδες μόλυνσης.
• Η δυναμικότητα και δραστηριότητα τoυ Snak-bar θα περιοριστεί σημαντικά. Ταυτόχρονα όμως θα Δημιουργηθούν σημαντικά αποθέματα ασφαλείας για την απρόσκοπτη λειτουργία της επιχείρησης.
• Εκδηλώσεις, σπορ και υπηρεσίες διασκέδασης(Γυμναστήριο-Παιδική Χαρά) προς το παρόν δεν θα προσφέρονται.

Υγιεινή και Απολύμανση
• Ο αριθμός των απολυμαντικών σημείων αυξάνεται, ώστε οι επισκέπτες και το προσωπικό, σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους όπου υπάρχει επαφή με άλλους ανθρώπους, να μπορούν να απολυμαίνουν τα χέρια τους εύκολα. Οι χώροι που θα τοποθετούνται είναι σε εμφανή σημεία.
• Όλα τα δωμάτια θα καθαρίζονται με ειδικά απορρυπαντικά, περιορίζοντας την πιθανότητα μετάδοσης του COVID-19 καθώς και άλλων παθογόνων. Θα δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στις καθημερινές συνήθειες των επισκεπτών, όπως στη χρήση του τηλεκοντρόλ τηλεόρασης, στις επιφάνειες του μπάνιου, στα κομοδίνα κτλ. Στο check out θα γίνεται απολυμαντική νέφωση ολόκληρου του δωματίου για την εξάλειψη όλων των ιών.
• Η καθαριότητα των κοινοχρήστων χώρων θα πραγματοποιείται πιο συχνά και θα χρησιμοποιούνται ειδικά αντιμικροβιακά καθαριστικά. Απολυμαντική νέφωση θα πραγματοποιείται σε συγκεκριμένες ημερομηνίες και σε ώρες που θα είναι κλειστοί οι κοινόχρηστοι χώροι.
Εκτενές πρόγραμμα εκπαίδευσης
• Το Hotel Thea έχει ήδη προχωρήσει στην εκπαίδευση των εργαζομένων με έναρξη τουλάχιστον 10 μέρες πριν το επίσημο άνοιγμα την 1 Ιουνίου 2020.
Κάθε μέτρο που ανακοινώνεται από την κυβέρνηση, θα εφαρμόζεται από το Hotel Thea σχολαστικά, καθώς η ασφάλεια στις διακοπές σας είναι ένας βασικός παράγοντας, για να απολαύσετε αυτές τις πολύτιμες ημέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης που θα σας προσφέρουμε.

Για οποιαδήποτε απορία σας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 22240 32305-32306 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Καλώς ήρθατε

Marmari-hotel-thea18

Είναι μικρό και γραφικό, γεμάτο όμορφα τοπία από αγέρωχα βουνά με χαμηλά δέντρα, που καταλήγουν σε καταπράσινες θάλασσες. Είναι βουνό και θάλασσα μαζί.

Είναι o προορισμός που αξίζει να ανακαλύψετε.

Το ξενοδοχείο

Hotel-Marmari Thea-night01

Ελάτε να χαρείτε τις διακοπές σας κοντά μας, σ' ένα ζεστό και φιλικό  περιβάλλον, με σεβασμό στον άνθρωπο, σωστή εξυπηρέτηση και δίκαιες τιμές.

Το μικρό γραφικό Μαρμάρι και το Θέα hotel… σας περιμένουν.

Πως θα έρθετε

Marmari-Hotel-Thea-map

Από το λιμάνι της Ραφήνας παίρνετε το πλοίο για ΜΑΡΜΑΡΙ. Σε 1 ώρα είστε εκεί.

Το Θέα hotel είναι κτισμένο πάνω σε ένα μικρό λόφο, ακριβώς πάνω από το λιμάνι του Μαρμαρίου.

top